niskala

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

niskala


  1. (Kw) ing jaman kalanggêngan;








Kata kunci/keywords: arti niskala, makna niskala, definisi niskala, tegese niskala, tegesipun niskala
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.