niskala

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

niskala


  1. (Kw) ing jaman kalanggêngan;








Kata kunci/keywords: arti niskala, makna niskala, definisi niskala, tegese niskala, tegesipun niskala
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org