nitra

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

nitra


  1. (Kw) nulis;;
Kacocogna karo citra.








Kata kunci/keywords: arti nitra, makna nitra, definisi nitra, tegese nitra, tegesipun nitra
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org