niyat

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

niyat


  1. pc dikarêpake, dijarag, disêdya.








Kata kunci/keywords: arti niyat, makna niyat, definisi niyat, tegese niyat, tegesipun niyat
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.