njèngèr

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

njèngèr Aksara Jawa: ꦤ꧀ (n)ꦗꦺ ()ꦔꦺ (ngè) (r)
Lingga: (jèngèr)
krama/ngoko

  1. êngg ndêngangak sêmu umuk (gumêdhe).









Kata kunci/keywords: arti njèngèr, makna njèngèr, definisi njèngèr, tegese njèngèr, tegesipun njèngèr
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.