njèrèng

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

njèrèng
Lingga: (jèrèng)
krama/ngoko

  1. nggêlar, njèmbrèng;
  2. ent njlèntrèhake, mahyakake prakara sing kinêkêr;
  3. ngubêtake pamêtune supaya bisa kêcukup kabutuhane.








Kata kunci/keywords: arti njèrèng, makna njèrèng, definisi njèrèng, tegese njèrèng, tegesipun njèrèng
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.