njêblang

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

njêblang Aksara Jawa: ꦤ꧀ (n)ꦗꦼ ()ꦧ꧀ (b) (la) (ng)
Lingga: (jêblang)
krama/ngoko

  1. êngg mênga ngêblak;









Kata kunci/keywords: arti njêblang, makna njêblang, definisi njêblang, tegese njêblang, tegesipun njêblang
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.