njêkut

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

njêkut Aksara Jawa: ꦤ꧀ (n)ꦗꦼ ()ꦏꦸ (ku)ꦠ꧀ (t)
Lingga: (jêkut)
krama/ngoko

  1. adhêm bangêt.









Kata kunci/keywords: arti njêkut, makna njêkut, definisi njêkut, tegese njêkut, tegesipun njêkut
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.