njênguk

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

njênguk Aksara Jawa: ꦤ꧀ (n)ꦗꦼ ()ꦔꦸ (ngu)ꦏ꧀ (k)
Lingga: (jênguk)

  1. êngg pc linggih karo mandêng.









Kata kunci/keywords: arti njênguk, makna njênguk, definisi njênguk, tegese njênguk, tegesipun njênguk
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org