njênthara

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

njênthara Aksara Jawa: ꦤ꧀ (n)ꦗꦼ ()ꦤ꧀ (n) (tha) (ra)
Lingga: (jênthara)
krama/ngoko

  1. bagus asigrak tmr. jêjaka.









Kata kunci/keywords: arti njênthara, makna njênthara, definisi njênthara, tegese njênthara, tegesipun njênthara
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org