njêprik

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

njêprik
Lingga: (jêprik)
krama/ngoko

  1. padha katon njêgrig tmr. rambut, wulu lsp;
  2. padha mlêkah cilik-cilik.








Kata kunci/keywords: arti njêprik, makna njêprik, definisi njêprik, tegese njêprik, tegesipun njêprik
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org