njathil

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

njathil Aksara Jawa: ꦤ꧀ (n) (ja)ꦛꦶ (thi)ꦭ꧀ (l)
Lingga: (jathil)
krama/ngoko

  1. njogèd nunggang jaran kepang;









Kata kunci/keywords: arti njathil, makna njathil, definisi njathil, tegese njathil, tegesipun njathil
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.