njintêl

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

njintêl Aksara Jawa: ꦤ꧀ (n)ꦗꦶ (ji)ꦤ꧀ (n)ꦠꦼ ()ꦭ꧀ (l)
Lingga: (jintêl)
krama/ngoko

  1. turu ngringkêl.









Kata kunci/keywords: arti njintêl, makna njintêl, definisi njintêl, tegese njintêl, tegesipun njintêl
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org