njomplang

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

njomplang
Lingga: (jomplang)
krama/ngoko

  1. njêngat sasisih marga ora timbang;
  2. ndhoyong, ora adil.








Kata kunci/keywords: arti njomplang, makna njomplang, definisi njomplang, tegese njomplang, tegesipun njomplang
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org