njongkit

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

njongkit Aksara Jawa: ꦤ꧀ (n)ꦗꦺꦴ (jo) (ng)ꦏꦶ (ki)ꦠ꧀ (t)
Lingga: (jongkit)
krama/ngoko

  1. êngg njongkang.









Kata kunci/keywords: arti njongkit, makna njongkit, definisi njongkit, tegese njongkit, tegesipun njongkit
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org