njongkok

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

njongkok Aksara Jawa: ꦤ꧀ (n)ꦗꦺꦴ (jo) (ng)ꦏꦺꦴ (ko)ꦏ꧀ (k)
Lingga: (jongkok)
krama/ngoko

  1. êngg ndhodhok.









Kata kunci/keywords: arti njongkok, makna njongkok, definisi njongkok, tegese njongkok, tegesipun njongkok
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org