njongkot

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

njongkot Aksara Jawa: ꦤ꧀ (n)ꦗꦺꦴ (jo) (ng)ꦏꦺꦴ (ko)ꦠ꧀ (t)
Lingga: (jongkot)
krama/ngoko

  1. êngg njogrog, mbêgogok.









Kata kunci/keywords: arti njongkot, makna njongkot, definisi njongkot, tegese njongkot, tegesipun njongkot
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.