njothak

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

njothak Aksara Jawa: ꦤ꧀ (n)ꦗꦺꦴ (jo) (tha)ꦏ꧀ (k)
Lingga: (jothak)
krama/ngoko

  1. êmoh ngaruh-aruhi, ngênêngake;









Kata kunci/keywords: arti njothak, makna njothak, definisi njothak, tegese njothak, tegesipun njothak
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org