njranthal

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

njranthal Aksara Jawa: ꦤ꧀ (n)ꦗ꧀ (j) (ra)ꦤ꧀ (n) (tha)ꦭ꧀ (l)
Lingga: (jranthal)
krama/ngoko

  1. mlayu rikat tmr. tikus lsp.









Kata kunci/keywords: arti njranthal, makna njranthal, definisi njranthal, tegese njranthal, tegesipun njranthal
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org