njure

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

njure Aksara Jawa: ꦤ꧀ (n)ꦗꦸ (ju)ꦫꦺ (re)
Lingga: (jure)
krama/ngoko

  1. êngg mbênakake (nyulami) jala, jaring lsp.









Kata kunci/keywords: arti njure, makna njure, definisi njure, tegese njure, tegesipun njure
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org