noncong

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

noncong


  1. krama/ngoko nyongat mêngarêp (tmr. tumbak lsp);;
Kacocogna karo concong.








Kata kunci/keywords: arti noncong, makna noncong, definisi noncong, tegese noncong, tegesipun noncong
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org