nori

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: navigasi, golèk

basa Jawa[besut]

nori


  1. krama/ngoko araning bangsaning bèthèt gêdhe.








Kata kunci/keywords: arti nori, makna nori, definisi nori, tegese nori, tegesipun noriBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org