notor

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

notor


  1. êngg krama/ngoko nêgor kayu;;
Kacocogna karo totor.








Kata kunci/keywords: arti notor, makna notor, definisi notor, tegese notor, tegesipun notor
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.