notor

Saka Wikisastra, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

notor


  1. êngg krama/ngoko nêgor kayu;;
Kacocogna karo totor.







Kata kunci/keywords: arti notor, makna notor, definisi notor, tegese notor, tegesipun notor

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.