nuba

Saka Wikisastra, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

nuba


  1. krama/ngoko golèk iwak nganggo tuba;;
Kacocogna karo tuba.







Kata kunci/keywords: arti nuba, makna nuba, definisi nuba, tegese nuba, tegesipun nuba

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.