nuju ari

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

nuju ari


  1. (Kw) ing dina.








Kata kunci/keywords: arti nuju ari, makna nuju ari, definisi nuju ari, tegese nuju ari, tegesipun nuju ari
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org