nun

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: navigasi, golèk

basa Jawa[besut]

nun


  1. pc kula nuwun, nuwun.








Kata kunci/keywords: arti nun, makna nun, definisi nun, tegese nun, tegesipun nunBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org