nutfah

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

nutfah


  1. (Ar) krama/ngoko ak mani.








Kata kunci/keywords: arti nutfah, makna nutfah, definisi nutfah, tegese nutfah, tegesipun nutfah
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.