nyêmpluk

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

nyêmpluk Aksara Jawa: ꦚꦼ (nyê)ꦩ꧀ (m)ꦥ꧀ꦭꦸ (plu)ꦏ꧀ (k)
Lingga: (cêmpluk)

  1. êngg cêndhèk lêmu (mblêndhuk).








Kata kunci/keywords: arti nyêmpluk, makna nyêmpluk, definisi nyêmpluk, tegese nyêmpluk, tegesipun nyêmpluk
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.