nyêngklik

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

nyêngklik Aksara Jawa: ꦚꦼ (nyê) (ng)ꦏ꧀ꦭꦶ (kli)
Lingga: (cêngklik)

  1. pc sumèlèh (linggih) mangklik-mangklik.








Kata kunci/keywords: arti nyêngklik, makna nyêngklik, definisi nyêngklik, tegese nyêngklik, tegesipun nyêngklik
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.