nyaman

Saka Wikisastra, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

nyaman


  1. pc enak bangêt.







Kata kunci/keywords: arti nyaman, makna nyaman, definisi nyaman, tegese nyaman, tegesipun nyaman

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.