nyampekani

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

nyampekani


  1. (Kw) ngawekani kanthi kajuligan;;
Kacocogna karo sampeka.








Kata kunci/keywords: arti nyampekani, makna nyampekani, definisi nyampekani, tegese nyampekani, tegesipun nyampekani
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org