nyan

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: napigasi, golèk

basa Jawa[besut]

nyan


  1. êngg krama/ngoko yèn.








Kata kunci/keywords: arti nyan, makna nyan, definisi nyan, tegese nyan, tegesipun nyanBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org