nyandi

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

nyandi


  1. (Kw) agawe sandi;;
Kacocogna karo sandi.








Kata kunci/keywords: arti nyandi, makna nyandi, definisi nyandi, tegese nyandi, tegesipun nyandi
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org