nyangklêng

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

nyangklêng Aksara Jawa: (nya) (ng)ꦏ꧀ꦊ (klê) (ng)
Lingga: (cangklêng)

  1. êngg pc nganthêng, ngêntèni nganti suwe.








Kata kunci/keywords: arti nyangklêng, makna nyangklêng, definisi nyangklêng, tegese nyangklêng, tegesipun nyangklêng
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.