nyartani

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

nyartani


  1. (Kw) nganthèni, mbarêngi;;
Kacocogna karo sarta, sêrta.








Kata kunci/keywords: arti nyartani, makna nyartani, definisi nyartani, tegese nyartani, tegesipun nyartani
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.