nyas

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

nyas


  1. pc sanalika krasa panas lsp;;
Kacocogna karo kênyas.








Kata kunci/keywords: arti nyas, makna nyas, definisi nyas, tegese nyas, tegesipun nyas
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org