nyata

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

nyata


  1. ak ditêmêni, dilakoni têmênan;








Kata kunci/keywords: arti nyata, makna nyata, definisi nyata, tegese nyata, tegesipun nyata
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.