nyawa

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: napigasi, golèk

basa Jawa[besut]

nyawa krama/ngoko

  1. kang njalari urip;
  2. pc sukma, jiwa;
  3. br têmbung pamiluta atêgês kang dikasihi.








Kata kunci/keywords: arti nyawa, makna nyawa, definisi nyawa, tegese nyawa, tegesipun nyawaBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org