nyepor

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

nyepor Aksara Jawa: ꦚꦺ (nye)ꦥꦺꦴ (po) (r)
Lingga: (cepor)

  1. êngg pc gêdhe njêbèbèh tmr. lambe.








Kata kunci/keywords: arti nyepor, makna nyepor, definisi nyepor, tegese nyepor, tegesipun nyepor
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.