nyindikara

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

nyindikara


  1. (Kw) nyindikake, nyatakake, mriksa;;
Kacocogna karo sindikara








Kata kunci/keywords: arti nyindikara, makna nyindikara, definisi nyindikara, tegese nyindikara, tegesipun nyindikara
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org