nyinyir

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

nyinyir krama/ngoko ak

  1. nggajih;
  2. êmpuk bangêt;
  3. pc gampang bangêt
Kacocogna karo
  • anyir








Kata kunci/keywords: arti nyinyir, makna nyinyir, definisi nyinyir, tegese nyinyir, tegesipun nyinyir
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org