nyonyo

Saka Wikisastra, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

nyonyo


  1. êngg krama/ngoko kasar (gunêman).







Kata kunci/keywords: arti nyonyo, makna nyonyo, definisi nyonyo, tegese nyonyo, tegesipun nyonyo

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.