nyumbana

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

nyumbana (Kw)

  1. ak ngambung;
  2. nyanggama
Kacocogna karo
  • cumbana.








Kata kunci/keywords: arti nyumbana, makna nyumbana, definisi nyumbana, tegese nyumbana, tegesipun nyumbana
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org