nyunari

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

nyunari


  1. (Kw) madhangi, nyoroti;;
Kacocogna karo sunar.








Kata kunci/keywords: arti nyunari, makna nyunari, definisi nyunari, tegese nyunari, tegesipun nyunari
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org