nyuwita

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

nyuwita

  1. (Kw) ngabdi, ngèngèr;;
Kacocogna karo suwita.








Kata kunci/keywords: arti nyuwita, makna nyuwita, definisi nyuwita, tegese nyuwita, tegesipun nyuwita
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.