nyuwita

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

nyuwita


  1. (Kw) ngabdi, ngèngèr;;
Kacocogna karo suwita.








Kata kunci/keywords: arti nyuwita, makna nyuwita, definisi nyuwita, tegese nyuwita, tegesipun nyuwita
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org