o

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: napigasi, golèk

basa Jawa[besut]

o Aksara Jawa: ꦲꦺꦴ
Lingga:krama/ngoko

  1. sabawa mratelakake pangêsah, gumun lsp.








Kata kunci/keywords: arti o, makna o, definisi o, tegese o, tegesipun oBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org