o

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

o Aksara Jawa: ꦲꦺꦴ (o)
Lingga: krama/ngoko

  1. sabawa mratelakake pangêsah, gumun lsp.







Kata kunci/keywords: arti o, makna o, definisi o, tegese o, tegesipun o

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.