obat

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

obat krama/ngoko

  1. campuraning sêndawa, arêng, wlirang lsp. dianggo isèn-isèning patrum, mriyêm, mêrcon lsp;
  2. jasad-jasad ing ngèlmu pamisah kang dianggo rabuk, mangsak gula lsp;
  3. êngg pc jamu, tamba








Kata kunci/keywords: arti obat, makna obat, definisi obat, tegese obat, tegesipun obat
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org