ocèh

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

ocèh Aksara Jawa: ꦲꦺꦴ (o)ꦕꦺ () (h)
Lingga: krama/ngoko

  1. unining manuk, gunêmaning bocah cilik;








Kata kunci/keywords: arti ocèh, makna ocèh, definisi ocèh, tegese ocèh, tegesipun ocèh
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.