omahan

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

omahan Aksara Jawa: ꦲꦺꦴ (o) (ma) (ha)ꦤ꧀ (n)
Lingga: krama/ngoko

  1. diingu ing wong (tmr. kewan, uga dianggo ent).








Kata kunci/keywords: arti omahan, makna omahan, definisi omahan, tegese omahan, tegesipun omahan
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.