omba

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

omba Aksara Jawa: ꦲꦺꦴ (o)ꦩ꧀ (m) (ba)
Lingga:

  1. ak amba.








Kata kunci/keywords: arti omba, makna omba, definisi omba, tegese omba, tegesipun omba
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org