omba

Saka Wikisastra, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

omba Aksara Jawa: ꦲꦺꦴ (o)ꦩ꧀ (m) (ba)
Lingga:

  1. ak amba.







Kata kunci/keywords: arti omba, makna omba, definisi omba, tegese omba, tegesipun omba

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.