ombak

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

ombak krama/ngoko

  1. wangune kaya ombak;
  2. ent ili, laku (tmr. lakuning wong bêbarêngan, gagasan lsp);








Kata kunci/keywords: arti ombak, makna ombak, definisi ombak, tegese ombak, tegesipun ombak
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org